Mig og teknik

Min titel er Teknisk konsulent, men skal jeg være helt ærlig, så er jeg ikke voldsomt teknisk begavet og da min webudbyder i aftes skrev til mig, at de ville opgradere PHP fra 7.4 til 8.0 i dag begyndte jeg at småsvede.

I inden jeg gik i seng i aftes deaktiverede jeg alle plugins – bare for det tilfælde, at de ikke var kompatible.

Men det gik galt alligevel.

Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/c/9/mettebech.dk/httpd.www/wp-config.php on line 21 – og ingen mulighed for at logge ind på siden.

Det fik mig til mere end at småsvede.

Jeg er medlem af en side på Facebook – WordPress DK (Officiel) – hjælp til selvhjælp – og der der var straks tre medlemmer, der sprang hjælpende til og 20 minutter efter jeg havde posted mit problem havde jeg fået rettet linje 21 i wp-config.php og siden er kørende igen. Også med alle plugins aktiveret igen.

Jeg er ikke den store Facebook bruger, men i de små grupper rundt omkring er der en hjælpsomhed, som rækker udover alle grænser.

Det er simpelthen verdensklasse.

(Billederne er helt udenfor kontekst)

2 Comments

    • Mette

      Jo, men det er alligevel ret nervepirrende at gå ind og rode i maskinrummet. Et enkelt komma, der står forkert kan vælte hele opsætningen 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *