Det var den pause

6 dages pause var hvad hænder og skuldre fik – så må det også være restitution nok!

Mine mange strikkeplaner hober sig op sammen med det garn jeg køber til. Også i dag har jeg handlet. På tilbud, så det kunne jeg ikke modstå.

Der er ikke dukket nyt op i mit strikkefeed. som jeg bare MÅ strikke til mig selv, så alle planer er mindre projekter, til hjemmet, til gaver eller til mormorkassen. Mine – både store og små – projekter bliver færdige, så jeg må godt købe garn… er min undskyldning overfor mig selv.

Da vi var i Tversted købte jeg lidt Isager Highland Wool, som et supplement til noget, jeg havde i forvejen og i dag har jeg taget hul på en lille bitte cardigan med tilhørende bukser. Jeg skeler til strikkeopskriftens modelopbygning, men har min egen ide om, hvordan det færdige resultat skal se ud.

Det er et nemt lille projekt, som hurtigt kan være færdigt og så fik jeg brugt det ene nøgle Highland Woll, som ellers bare lå til ingen verdens nytte.

4 Comments

 • Helle Klitgaard

  Jeg elsker højlandsuld, jeg er lige startet på en trøje til mit barnebarn, han er vokset ud af de gamle. Jeg døjer med min nakke og ryg, når jeg strikker, så jeg tager hensyn, men klør på.

  • Mette

   Er et også Isagers Highland Wool du strikker i? Eneste lille udfordring er, at det skal vaskes i hånden – måske ikke det mest praktiske i en ung børnefamilie. De børne-babytrøjer jeg har strikket og foræret væk har alle været i superwash uld.

   • Rikke

    Jeg skal ikke købe mere garn, sagde damen, jeg er nemlig håbløst bagud med at strikke! Og alligevel kom der garn for en formue med hjem fra Færøerne igen i år, Snældan og Navia i massevis. Så selvom Kurt knurrer over de 3 store bedrollers med garn, så var det ham selv der tog mig med ud til spinderiet. Og så gik alle løfter til mig selv fløjten, endnu engang 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *