Fifty Shades of Grey

I weekenden var det min tur til at se Fifty Shades of Grey.

Jeg vandt første bog i en Give Away ovre hos Erika og skal blankt erkende, at jeg kun har læst dét ene bind.

Ikke fordi jeg ikke var godt underholdt, for det var jeg og havde sikkert også blussende kinder, men nu havde vi li’som fået pointeret det afhængighedsforhold, der er mellem Anastasia og Mr. Grey og selvom sexbeskrivelserne er i særklasse, så er der alligevel grænser for, hvor mange måder man kan binde et slips.

Der er ikke meget at sige om filmen… den er bare for pæn og fesen til, at noget rykkede i min libido.

Men der er sikkert grænser for, hvad man kan byde folk i den pæne biograf.

3 Comments

 • Pernille

  Jeg tænker det handler om hvem der ser.
  Uden hverken at have læst eller set – og med en viden om at det kommer jeg aldrig til, og måske derfor ikke har ret til at udtale mig – har jeg en teenagedatter der slugte både bog/bøger og film.
  Jeg behøver vel ikke sige, at hun glæder sig til den filmiske fortsættelse 😉

 • Birgitte Bonde

  Hvor pudsigt, Mette – jeg fik endelig også set filmen i weekenden og følte mig ganske godt underholdt – men det gjorde jeg nu også med bøgerne 🙂 – jeg synes, spillet mellem dem (uden alt slipsebinderiet) er godt skrevet 🙂

  God sommer, Mette 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *