Fredag

Da klokken var 14 var terrassedøren repareret, bilen havde fået et eftersyn og hundene var nyvaccinerede – plus at jeg også havde været på job fra 7 – 12 OG blevet flået for en del penge!

Med stor velvilje fra alle – chefen, tømreren, poden, mekanikeren og dyrlægen – blev fredagen mindre hektisk end jeg havde forudset og da jeg landede hjemme efter sidste etape af dagen kunne jeg ånde lettet op … alt flaskede sig og ingen måttet vente på mig.

I weekenden er helt uden tidsplan. Jeg skal bare nyde et par stille dage sammen med hundene og lade lysten og vejret bestemme, hvad der skal ske.

Jeg har stadig ikke været ved Vesterhavet i år. Eller i Store Vildmose. Måske trækker lysten den vej. Eller også skal jeg få malet den sidste stol og se Liege-Bastogne-Liege.

3 Comments

 • Mette L

  Jeg elsker dine valgmuligheder for weekenden. Jeg havde nok prompte valgt Vesterhavet, mest fordi jeg heller ikke har set det i år. Min mand overtalte mig i påsken til, at vi blev ved østkysten, de to dage vi havde i det midtjyske.
  Her nøjes vi med at fejre vores 28-års bryllupsdag med en tur på Restaurante Il Rosmarino (Nyhavn 71) med begge børn og sønnens kæreste.

  • Mette

   Tillykke til jer med bryllupsdagen. For en nordjyde er jeres udvalg af spisesteder misundelsesværdigt. Jeg har spist i Nyhavn én gang – på noget der hed Fiat og på firmaets regning 🙂

   • Mette L

    De to steder er de eneste gode steder i Nyhavn, måske lige suppleret af Restaurant Havfruen. Resten er turistfælder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *