Plus 27

For første gang nogensinde havde jeg i denne uge rengøringshjælp derhjemme og må konstatere, at det er en udsøgt fornøjelse at komme hjem til et rent og velduftende hjem.

Der var sat en vask over, hundene havde været i gården og havens fugle var fodret. Whats not to like?!?

Dagen er allerede tiltaget med 27 minutter. Sneen og solen har gjort sit til at de forholdsvis få minutter har kunnes føles ekstra meget på eftermiddagens skovture.

I dag har jeg arbejdet hjemme. Bobs øje er langt fra på toppen og jeg har det ikke godt med at efterlade ham hjemme alene. Vi er i dag startet på øjendråbetype nr. 4. Spersadex må kun benyttes, når hornhindesåret er helet, så det tager jeg som en rigtig godt tegn. Jeg håber, at det hurtigt får bugt med irritationen og hævelsen, som er det der generer ham mest nu. Udover spersadex får han nogle dråber som lægger sig som en hinde på øjet og lindre irritationen – tak til Rikke for det gode råd 🙂

Der er ikke mange timer om dagen med plusgrader, så de store mængder sne, der fortsat ligger får ikke mange chancer for at tø.

Når verden er dækket af sne har fuglene svært ved at finde føde selv, så der er også stadig stor rift om foderpladsen i gården. Jeg fylder op hver eneste morgen på et stort set ribbet foderbræt.

Ny besøgende i gården er denne sjagger. Det er første gang jeg ser sådan en på foderpladsen. De sidste to dage har den nidkært bevogtet 6 æbler, som den ingen intensioner har om at dele med flokken af solsorte.

Mellem dem kommer flokke af skov- og gråspurve, musvitter, blåmejser, to duer og en enkel rødkælk.

Alle bliver de trakteret med det bedste foder jeg kan opdrive. ALT bliver spist – det tager jeg som et godt tegn 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *