Iskolde billeder

Ovenpå en grå og våd periode er det livgivende med dage med koldt klart frostvejr, som de to vi har haft i weekenden.

Vi har været ude så meget som kulden har tilladt. Jeg kan sagtens holde varmen iført flere lag uld fra top til tå, mens det kniber lidt mere for mine to små venner, som end ikke har en naturlig underuld.

Bob er iført sin striktrøje og når vi kommer hjem kan jeg mærke han stadig er varm inden under.

Almindelige strikvanter er ikke varme nok i den her kulde, men er de filtede er de både vind og vandtætte har jeg erfaret. Jeg overvejer at strikke en sweater mere til ham i en lidt større størrelse, så den kan filtes og dermed være endnu varmere.

Jeg havde macroobjektivet med og fandt nogle fine snekrystaller. Havde jeg ikke haft hundene med kunne jeg have dyrket det meget mere, men det er simpelthen for koldt til at stå stille ret længe ad gangen.

4 Comments

 • Karin

  Så dejlige billeder tak for kigget.
  Så fik jeg svar, den strik er Bobs. Jeg ved Anton og Molly har en filt dækken på. Anton vil helt blive indendørs, har kun lyst til lufteture når det er tørvejr og ja lunt. Hvor Molly er helt modsat.
  God mandag og håber du kom okay frem til tiden på job og kan finde Hals igen.

  • Mette

   Bob har også et dækken, men det gider han ikke have på. Sweatren derimod begrænser ikke hans bevægelsesfrihed, så den finder han sig fint i 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *