Så blev hun 4

Fine blide Irma. Min lille tro følgesvend, som ikke viger mange tommer fra min side.

Hun lader sig på ingen måde mærke med, at hun forlængst burde være blevet voksen. Hun er en spradebasse og Bob kigger indimellem på mig, som ville han sige; “hvor havde vi det godt, inden vi fik hende” men de stortrives sammen og der har aldrig været et ondt ‘ord’ mellem dem.

I aften skal de forkæles med et godt ben.

Selv har jeg 13 år jubilæum i den afdeling, jeg er ansat i nu. Det må også godt fejres 🙂

4 Comments

 • Mette L

  Tillykke til både Irma og dig.
  Jeg kommer nok aldrig til at opleve jubilæum på mere end 5 år inden for en afdeling. De ændrer for meget på afdelingerne til at det kan lade sig gøre, og jeg hænger altid i den marginale del, der skal flyttes et andet sted hen. Men med 22 års anciennitet på arbejdspladsen så er jeg efterhånden begyndt at kunne trække ældre-kortet. Hvis jeg skal gå som hende med den største erfaring på mit felt, så skal jeg ikke lave alle de små fjollede opgaver, der ikke giver kredit (velkommen til Nej-klubben).

  • Mette

   Jeg skifter chefer – ikke afdeling. Vi forventer en omstrukturering i januar – det betyder sikkert min 12. chef på de 13 år 😒
   Jeg er kommet i quiet quitting klubben og har heldigvis snart udstået min værnepligt på arbejdsmarkedet – så kan jeg blive min egen chef 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *