Små reparationer

Tilbage i marts var jeg til forundersøgelse på Laserklinik Nord. Jeg var ved at være træt af mine rødmossede karsprængte kinder, som jeg har brugt krudt på at dække med consealer og havde egentlig regnet med et ‘quick fix’, så jeg kunne gå sommeren i møde med let makeup.

Det kunne jeg så ikke, for kort efter min forundersøgelse lukkede klinikken for sommeren. Man skal være helt hvid/bleg når man skal behandles, så laseren er slukket om sommeren og derfor fik jeg først en tid til i dag.

Behandlingen var ikke smertefri, men slet ikke som frygtet og desuden ganske kortvarigt. Max. 10 minutter tog selve behandlingen.

Jeg har en tid igen 17. november – om det bliver nødvendig vil tiden vise. Resultatet kan nemlig først vurderes om 3-4 uger.

Lige nu er kinderne varme som var jeg blevet solskoldet og mere røde end før behandlingen, men det skulle gerne fortage sig i løbet af en dags tid.

Nu kan jeg så bare ærge mig over, at jeg ikke har fået det gjort for længe siden.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *