Tankernes himmelflugt

Det er en af de dage, hvor min koncentrationsevne er fuldstændig blæst væk i vinden.

Tankerne flyver rundt og finder ikke fodfæste nogen steder.

Jeg var så glad da (…) og jeg for en månedstid siden genoptog kontakten. Det varede ikke så længe. Hverken glæden eller kontakten. Det er som om jeg hele tiden skal være en anden end den jeg er. Og det dur bare ikke for mig. Jeg vil ikke analyseres, stemples og stoppes i en eller anden kasse – ‘samlivsskadet’, styret af mine følelser, irrationel eller hvad pokker det nu er jeg ‘fejler’!

Jeg vil egentlig bare gerne holdes af… præcis for den jeg er!

IMG_1490

Vi spenderede et par timer i skoven og mens Lillebror tossede rundt og undersøgte skovens dufte kunne jeg sidde og fundere lidt over hvad der egentlig gik galt? Engang mindede det om noget, der kunne være blevet til noget. Nu er vi nærmest som fremmede.

Der er så meget jeg ikke forstår… og det skal jeg såmænd nok heller ikke, men derfor kan jeg jo godt undres… for hvad fanden handlede det så egentlig om?

IMG_1509

6 Comments

 • Deborah

  Jeg har prøvet det samme – mere end en gang. Og i det ene tilfælde, var det et spørgsmål om, at vedkommende var mindst lige så useriøs som altid, ihvertfald i forhold til mig. Og i det andet var det både det, og så tror jeg, at HAN skulle bekræftes i, at han stadig kunne “få mig på glatis”. Og hvem røg i med begge ben (heldigvis ikke helt til soveværelset) – moi! Jeg undrede mig såre over, at han så efter et besøg som var livet om at gøre, pludselig var “Missing in
  action” for nu at sige det lidt populært. Du er ikke den eneste, der har prøvet det – desværre!

  • Mette

   Det her er gjort unødvendigt kompliceret. Jeg orker ikke kompliceret… jeg ville bare gerne leve, rejse, grine, lege, danse, elske… og så have set, hvor det førte os hen 🙂

   • Deborah

    Jeg er mere eller mindre kommet frem til, at jeg har det ganske fint alene. Hver gang der bliver blandet mand ind i det, går der “koks” i det, og som du siger – Jeg gider det heller ikke!

    • Mette

     Jeg har det præcis lige sådan, Deborah. Det giver ikke andet en bøvl… men jeg tænker samtidig, at det er fordi det ikke er den rette jeg har mødt!

     Ham her var virkelig interessant, på alle måder – det fik bare aldrig en chance.

 • Monica

  selvfølgelig skal du da holdes af for den du er ! Som jeg kan se det via blog mm, så er du virkelig en dejlig person, med masser af humor, handlekraft og empati. så.. what’s not to like !
  træls at vedkommende kan få dig lidt ned med nakken – sådanne er ikke værd at samle på!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *