Hverdag igen

Én uges ferie og så er det pludseligt mørkt om morgenen. Når jeg går med hundene kl. 05:30 er der fortsat knap en time til at solen viser sig over horisonten.

Mørket kan nu også noget og det går stærkt nu. I Hals er dagen aftaget med 4 timer og 21 minutter. Det skal kunne mærkes.

Når jeg står op før en vis mand får sko på, betyder det også, at jeg går tidligt i seng. Det føles lidt mere legitimt at gå i seng kl. 22 på denne tid af året, fremfor når solen stadig står ind af vinduet.

Søren Brostrøm dukkede op i mit tv i aftes med varsler om, at med efteråret og vinteren kommer også risikoen for endnu en omgang med Corona.

Jeg ved godt, at en del har været ramt henover sommeren – der i blandt flere af mine kolleger, som har været temmelig syge, men det har ikke rigtig haft mediernes bevågenhed og så er det nemt at glemme.

Indtil videre er jeg helt sluppet for sygdom og det må meget gerne fortsætte. Jeg er i målgruppen, der bliver tilbudt endnu en vaccination inden længe og den tager jeg mod ligesom de 3 forgående.

4 Comments

 • Karin

  Det er en anden tid vi går i møde, hver tid sin charme. Jeg finder så under dynerne allerede kl. 21.00, det er svært med naboer der griller, har bål eller anden form for hygge, når jeg bor i rækkehus.

  Jeg lytter til Brostrøm, og handler derefter. Og ja, får også tilbud Influenza vaccine, så den tager jeg med. Har ikke været syg siden ugen op til Mette F lukkede Danmark ned for første gang der tilbage 11. marts 2020. Jeg er også blandt de heldige, eller, om jeg har haft det på samme måde som min datter, svigersøn og 2 børnebørn (helt uden sygdom – kun positiv test), og det så er i en periode hvor test blev taget i tide og utide. Jeg er jo en af dem der ikke kan med en næsepodning, har en traume. Så ja, blev kun testet ved PCR test.

  • Mette

   Jeg kan også kun sige, at jeg ikke har været syg… om jeg på et tidspunkt har været smittet uden at udvise symptomer skal jeg ikke kunne sige, men jeg tror det ikke. Det kan også bare være, at det ikke bider på os 🙂

 • Mette L

  Helt enig. Det er meget nemmere at gå i seng kl. 22, når det ikke sker med fuld sol, og naboen der stadig sidder og sludrer på deres terrasse, som er lige ud for mit soveværelse.
  Og så er jeg også en af dem, der sidder klar til at bestille tid til næste vaccination. Jeg vil gerne fortsætte med at være hende, der ikke har haft corona 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *