Chill faktor minus 25.. mindst

Note til mig selv: undlad læbepomade ved ophold på steder med sandstorm!

Vi skulle jo derud – polar kulde eller ej – selvfølgelig skulle vi det.

Vinden kom fra øst og det gjorde, at Vesterhavet så ganske fredeligt ud. Men tro mig… vinden var vild, sandet føg om ørene på os og kulden bed i kinder og lår.

IMG_4192-3

Vi fik travet dagens 10.000 skridt og var kolde helt ind i knoglerne da vi igen nåede bilen… glade for, at det ikke stadig er Poloen vi kører i. Den havde kun temmelig begrænset varme, mens iGoen trods alt kan levere en behageligt opvarmet kabine på relativ kort tid.

IMG_4182

I morgen er det atter hverdag med lange udsigter til næste ferie. Lige nu har jeg svært ved at finde lysten men jeg ved, at så snart jeg sidder på min pind omgivet af muntre kolleger og spændende opgaver, så er det ikke så slemt endda.

2 Comments

  • Lone G

    Vi (hunden og jeg) tog østkysten..og der lignede havet vestkysten 🙁 Heldigvis kunne vi finde læ oppe i klitterne på vej hjemad 😉 Kender godt den følelse af hverdagen i morgen og det med at når først man møder kollegaerne-så er det faktisk dejligt at være på “pinden” igen !!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *