Det var en våd og stormfuld morgen

Der var ingen, der havde lyst til at forlade matriklen til morgen. Ingen overhovedet. Men ud det skal vi uanset vejr og vind. Vi var heldige for det smådryppede kun en smule, da vi var klar til morgentur.

I går fik vi så mange kilometer i benene at vi sagtens kan tage en mindre aktiv dag uden at begynde at løbe på væggene.

Mine nye gummistøvler blev gået til i går og jeg er slemt tilfreds med dem. De sidder godt på foden og som det ses, slutter de forholdsvist tæt til anklen, så jeg forhåbentlig kan slippe for alle de småsten som på besynderligvis kom ned i de gamle støvler.

I eftermiddag står den på strik og de sidste tre afsnit af Kastaniemanden. Det var en fremragende bog og det er en lige så fremragende og uhyggelig tv-serie.

Alle 6 afsnit kan ses på Netflix.

På pindene er en Kelly genser fra Sandnes.

Jeg har valgt at strikke min helt i sort. Ikke den nemmeste farve at strikke i, men jeg mangler en sort sweater, så jeg kæmper mig igennem.

Iflg. opskriften er den strikket på pind 5, men for at holde strikkefastheden er jeg på pind 6. Det er lige i overkanten til mine hænder, så jeg har et andet projekt på pind 3,5 som jeg kan skifte mellem, så ikke hænderne bliver alt for trætte.

2 Comments

    • Mette

      Velbekomme Charlotte. Jeg har læst flere steder, at den drejede vrang er frygtelig besværlig og giver ‘huller’ ved raglanudtagningerne. Flere har valgt at strikke ribben drejet ret og almindelig vrang. Jeg gad ikke skulle fejle og trevle op, så det har jeg også valgt at gøre. Blot et tip, hvis du kaster dig over den 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *