Havearbejde og undervognskontrol

Jeg er skide tilfreds med weekendens indsats i haven. ‘Kompost’ bunken er fjernet og afhentet af en god ven/nabo/kollega med trailer.

Nu har jeg så et bart hjørne, som der skal puttes noget i.

Jeg kunne dyrke kartofler, plante buske eller lave staudebed!?!

Det sidder jeg inde i sofaen og overvejer, mens jeg forsøger at komme ovenpå efter mandagens kontrol på gynækologisk.

De pil-roder-rager, som min makker udtrykker det, når nogen har fucked deres pc op… her er det bare i mine indre organer det foregår og det er både ubehageligt og smertefuldt.

Men også betryggende.

Det er kun en måned siden sidst, men ved den undersøgelse mente ‘Katrine’, at der var yderligere fortykkelse af slimhinden og ville derfor gerne se mig igen. Heldigvis så alt fredeligt ud ved gårsdagens kontrol, så der er ingen grund til bekymring.

Hun synes dog vi skal ses igen allerede om en måned… og så gør vi det. Når hun insisterer!

2 Comments

  • Catarina

    Aii det er da dejligt at alt er som det skal være og så synes ejg det er godt at din læge lige vil tjekke op på dig om en månedstid. 🙂 Heller engang for meget end en gang for lidt. 🙂
    Ha’ en dejlig dag 🙂

    • Mette

      Jeg tror det skyldes, at jeg stadig har den kræftpakke. Selvom alt var godartet så er jeg fortsat i et kontrolforløb, som havde jeg haft kræft. Det er ret betryggende at vide, at skulle man blive kræft syg så fungerer systemet upåklageligt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *