På den anden side

Det var næsten som at trykke på ‘fast-forward’ knappen, at komme gennem fredagen.

Klokken var ca. 10.40 da jeg blev kørt på operationsstuen. Det kan måske lyde som længe og ligge at vente, men med fjernsyn ved sengen, trådløst internet og iPad så fløj ventetiden af sted.

Det samme gjorde operationen og klokken 11.45 var jeg tilbage på afdelingen.

031014page

Det er selvfølgelig aldrig rart at komme ind på en operationsstue og blive lagt i narkose… faktisk er det et ret overvældende sted. Jeg har prøvet det flere gange tidligere, så jeg havde det okay med det. Jeg havde på forhånd fortalt narkoselægen, at det eneste jeg slet ikke bryder mig om er at få ilt masken presset ned i ansigtet. Det respekterede hun og efter den første snurren i hovedet opdagede jeg ikke mere før de vækkede mig igen.

Opvågningen sprang jeg let og elegant over. Jeg havde det åbenbart så fint, at det ikke var nødvendigt, at ligge der og blomstre. Nu mangler så bare ca. en uges venten på svaret på vævsprøven.

Jeg blev afhentet 14.45 og hjemme igen ventede smukke blomster fra min søde niece og hendes kæreste.

Poden har lavet mad, jeg har været i bad og nu er sofaen indtaget – og her agter jeg forresten at blive liggende til jeg skal i seng.

Tak for alle de gode tanker… det har været en okay dag trods omstændighederne.

18 Comments

 • Anita Jensen

  Tænkte meget på dig i går – kunne ikke komme på nettet, og følge med. Godt at du er hjemme – håber ikke at du har smerter eller noget.

  • Mette

   Ondt har jeg. Tænker hun har rodet godt rundt derinde, men den kan heldigvis holdes nede med smertestillende.

 • Stine

  Åh hvor dejligt at læse Mette. Vores veje har krydset hinanden for jeg blev ca kl 12 indlagt med vores lille datter der ingenting ville, bortset fra at græde og græde. Men nu går det så meget bedre. Det er ikke verdens sjoveste sted at være men personalet er vildt søde. Fortsat god bedring og så krydser jeg fingre for fast forward til det gode svar kommer!

  • Mette

   Åh nej Stine. Håber den lille bebs snart kommer over det der genere hende. Det er aldrig sjov når de er så små og kun kan reagre ved at græde.

   Tak for tippet med wifi… jeg så Netflix i ventetiden, så tiden strøg afsted 🙂

 • Catarina

  Skøn læsning Mette.
  Dejligt at det værste nu er overstået og du igen er hjemme i vante omgivelser. Hyg dig i aften og tag nu en slapper her i weekenden, for narkosen kan også godt gøre én træt dagen efter 🙂

  • Mette

   Den sidder i kroppen et stykke tid og selvom det var et lille indgreb så skal det ikke undervurderes.

   Jeg har heldigvis forberedt mig godt, så jeg kan læne mig tilbage og tage en slapper 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *