… og juletræsfester

Inden jeg nåede ud af Hals torsdag morgen havde jeg fortrudt, at jeg ikke havde valgt at tage en hjemmearbejdsdag.

Jeg var blevet advaret fra morgenstunden, men fra stuevinduet så vejret ikke så slemt ud.

Det var det.

Der var spejlglat og jeg så flere biler sejle rundt eller holde i vejkanten med havariblinket tændt. Udover den glatte vejbane var der også så kraftig slud, at det var svært at orientere sig.

Heldigvis var det helt anderledes at køre hjem. Tørre veje og ingen nedbør.

Fredag er min ‘faste’ hjemmearbejdsdag. En times ekstra søvn, en arbejdsdag tilbragt i nattøj og ingen som helst bekymring om vintervejr. Det gider jeg godt.

Det har været travle, men gode arbejdsdage. Der blev slukket et par ildebrande og en kunde var så sød at skrive til min chef og takkede for den fine service han har modtaget i løbet af året, både fra mig og mine københavnske kolleger. Det er dejligt når vores indsats bliver værdsat.

Julegaverne er i hus og pakket pænt ind. Ikke at juleforberedelserne stopper her. Der skal også bages og forberedes julefrokost. Jeg er i gang med det hele.

På søndag skal jeg for første gang deltage i firmaets juletræsfest – sammen med Nanna og Solveig. 55 børn med familie er tilmeldt.

Da jeg var barn deltog vi altid i IBMs juletræsfester, hvor min far var ansat. Jeg har ikke nogen erindring om det var gode eller dårlige oplevelser, men i og med vi deltog hvert år tænker jeg, at det var noget jeg gerne ville.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *