Slut prut skandale

Min interesse for fodbold er ret begrænset og at AaB floppede sæsonen og derfor til næste år skal spille i 1. division berører mig kun fordi jeg synes, at det er ærgerligt for byen, at vi ikke kan være med helt fremme.

Der er garanteret mange mange grunde til, at det er gået så galt, i hvert fald har jeg allerede hørt adskillige både gode og dårlige.

Faktum er at AaB på ingen måde har leveret denne sæson, så det er helt på sin plads, at de nu rykker ud af den bedste række for første gang i 36 år.

Stemningen på Gammeltorv var ellers fin. Solskin, fadøl og masser af mennesker. Altså indtil Silkeborgs scoring. Et frispark til AaB blev ikke dømt, det gjorde et straffe til Silkeborg. Brændt – men scoring i rodet bagefter. Slut prut skandale.

Ham kunne jeg ikke stå for – heller ikke her var der nogen særlig intressere i det der foregik på storskærmen.

Jeg havde ærinder, der skulle klares, så jeg forlod Gammeltorv inden kampen var spillet færdig. Og kom ud af byen før de 12.000 skuffede fans blev lukket ud af stadion og ud i byens gader.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *