Mestringsfølelse

Jeg så på Instagram et opslag hvor Kimmi Munkholm er på besøg hos Pia Dyhr i hendes røde sofa på Christiansborg. Mens pindene gløder taler de om stress og strikketøj. Og om mestringsfølelse, som absolut må være dagens ord.

Jeg tror, at det som at lave mad fra bunden, strik og al mulig håndarbejde, ting vi gør med vores hænder, det giver os en mestringsfølelse. Og mestringsfølelser giver en eller anden følelse af, at man lykkes. Det er den fedeste følelse, den der følelse af, at have lært noget nyt eller at stå med et produkt man har lavet med sine hænder.

Kimmi Munkholm

Når man strikker falder hjertefrekvensen målbart. De mange mange gentagelser og hænderne der arbejder må virke beroligende. Jeg må nu erkende at strikketøjet også indimellem kan få mig helt op i det røde felt, hvis det ikke arter sig.

Lige nu har jeg ikke noget på pindene. Jeg har garn, men – meget uvant – ingen ideer til hvad jeg skal gøre med det. Jeg håber ikke, at min strikkemojo er for nedadgående.

Til morgen kørte jeg fra Hals i tæt tåge og iflg. Nanna har den på intet tidspunkt været lettet fra byen og tåget er det også stadig.

I Aalborg har solen skinnet hele dagen.

Min far sagde altid… vejret skifter i Holtet.

Og det gør det!

Holtet er en lille by 7,5 km længere inde mod Aalborg og jeg oplever ofte, at vejret ændrer sig netop der. Det må være noget med Hals placering ved havet, der kan gøre den store forskel i et lille område.

One Comment

  • Karin

    Jeg så og lyttede også til Kimmi Munkholm i den røde sofa. Jeg hæftede mig ved flere ting, blandt andet den “ensfarvede glatstrik” er en gavnlig opgave for en der er ramt af en depression, det at vide der fra morgenstunden var 5 cm bold og til aften var der 12 cm. Og med det lå der en high five og klap på skulderen, for ja, du har udrettet noget også i dag.

    Det er en sjov fortælling om vejret. Det forekommer mange steder rundt i DK

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *