Den første uge

Den første uge af min ferie er gået. Det noget omskiftelige vejr har ikke tillskyndet til en masse udeliv, men jeg har alligevel stornydt fridagene.

Fredag var planen, at turen skulle gå til det nordtyske. Der var bestilt både hotel og hundepasning og kort før middag trillede vi ind i Kiel efter knap 4 timers gnidningsfri kørsel.

Hjemturen trak derimod tænder ud.

Kø både i Tyskland og Danmark gjorde at hjemturen blev næsten 3 timer længere end udturen. Først da afkørslen mod Odense var passeret gled trafikken igen.

De 7 timers hjemrejse var så incl. et besøg hos Fleggaard i Harislee, men alligevel føltes turen som en ørkenvandring.

Havde jeg vidst at Kiel var så kedelig en by som den viste sig at være, så tror jeg, at vi var stoppet i Flensburg og sparet de sidste 100 km kørsel.

Altstadt var slet ikke det, som den var talt op til på nettet.

Lurvede og dødsyge forretninger. Ingen caféer, hvor vi havde lyst til at sætte os og nyde en kop kaffe. Havnen var en rigtig industrihavn og ikke engang aftenens musikalske indslag ved havnefronten kunne bløde op på det.

Vi var indlogeret på The Niu Welly. Super fint hotel med god beliggenhed i forhold til Altstadt og lørdag aften fandt vi en lækker italiensk restaurant. Ellers var det altså så som så med det positive.

Ovenpå weekendens lange tur skal der slappes af i dag.

Sidste etape i Tour de France, kaffe og strikketøj.

Et ufærdigt projekt har alt for længe ligget i strikkekurven, men lige om lidt er jeg færdig med ærme to og inden søndagen er slut har jeg hæftet ender, vasket og kan dermed sætte kryds ved Fjære Genser strikket i Rauma Fivel.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *