Billøs weekend

Jeg overvejede længe for og imod igår, om jeg orkede Black Friday. Beslutningen om at droppe det tog jeg først, da jeg stod nede i firmaets p-kælder.

I stedet tog jeg til byen i dag og ved I hvad… jeg fandt en p-plads med det samme, gik gennem en næsten mennesketom gågade og så viser det sig oveni købet, at mange forretninger havde Black Friday rabat i dag også.

Det var ren winwin, at vente til lørdag.

Jeg vidste præcis, hvad jeg gik efter (det var så ikke helt det jeg kom hjem med) og da jeg have en anden aftale, var der ikke plads til svinkeærinder og derfor ikke anledning til at bruge flere penge end planlagt.

Peter overtog bilen – det var noget med noget fodbold og en lang søndagsvagt – og med udsigt til at være billøs frem til mandag morgen, kan jeg læne mig tilbage og nyde en weekend med at dimse lidt jul.

Jeg har allerede bagt de første pebernødder, der er lys i juletræet, adventskransen er klar til i morgen og inden søndagen er omme tror jeg, at jeg er ganske klar til at tage hul på december.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *