De sidste

Vi har taget fotos af Solveig en gang om måneden det sidste år.

I dag har hun været her og fået taget de sidste. Jeg tror det er meget godt, at vi nu har besluttet, at det fremover kun er hver 6. måned. Hun er konstant i bevægelse og synes det der fotografering er det kedeligste i verden.

Hun er lyhurtig til at kravle og meget målbevist når det er de ‘forbudte’ steder hun er på vej til. Hun står – også uden støtte – og jeg tror ikke, at det varer længe før vi ser hendes første vaklende skridt.

Hendes mor tog sine første skridt på sin 1 års fødselsdag. Det tror jeg dog ikke Solveig når indenfor de næste 3 dage, men det er jo heller ikke nogen konkurrence og hun skal nok lære at gå.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *