Syv år

Det var i september 2016 jeg – efter 22 års pause – igen kastede mig over strikkeriet. Jeg startede i det små med tørklæder og sjaler. Projekterne blev både færdige, pæne og brugbare – og siden skal jeg love det har taget fart.

Det sidste år er det mest af alt blevet strik til Solveig, men indimellem er der da røget en trøje af pindene til mig selv. Eller til Nanna.

Lige nu har jeg to projekter i gang. En kvædegul Daisy cardigan til Solveig og en brun meleret Bamse-møder-Daisy-sweater til et andet lille barn jeg kender.

Ikke alle har en mormor, der kan strikke, så derfor falder der indimellem også lidt af til andre.

Den bliver ikke med bamsehoved, men broderet med blomster som den gulmelerede jeg lige har strikket til Solveig og som hun allerede har taget i brug.

På den brune er har jeg i dag sat af til ærmer. Herefter får den lov at ligge til sommerferien og min tur til det tyske. Det er lige-ud strik og tænker, at det er særdeles velegnet som bilstrik.

Tasken jeg færdiggjorde i går nåede at være i min besiddelse ca. et døgn. I formiddag kom Nanna forbi og synes den var fed… så da hun gik hjem have hun den med.

Det bugner stadig med masser af rester så jeg hækler da bare en mere til mig selv 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *