Sikken en nat jeg har haft

YRT og jeg ankom i hver vores fuldt oppakkede bil. Vi kørte ind i en gård og lukkede en ramponeret træport bag os.

Kort efter opdager YRT en skriggrøn kobra bag mig. Jeg sidder på jorden og kan ikke komme op, men han får mig hevet op inden den når hen til mig.

Kobraen forsvinder skyldsomt op i et træ og vi begynder at pakke vores (åbenbart) mobile kontor ud. YRT har medbragt kage fra lagkagehuset, som vi nydelesfuldt spiser et stykke af.

Ind af den ramponerede port kommer en stor huntiger. Panikken breder sig. Jeg får fat i noget, der ligner en gammeldags hakke og løbende med skrig, skrål og svingende vildt med hakken får jeg tigeren til at vende om og løbe ud af porten.

Vi har kun lige pustet ud før huntigernes mage dukker op et andet sted fra. Hvordan vi får den jaget ud fortaber sig i drømmens tåger, men vi beslutter i hvert fald, at det er et skod sted at lægge Onsite, så vi pakker vores biler igen og overlader stedet til FOC, som endnu ikke er mødt ind.

Inden vi kører synes YRT dog, at vi lige skal dele kagen. Det ville være ærgerligt, at den gik til spilde.

(YRT og FOC er mine kolleger)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *