Urban City

Jeg har været på besøg det fedeste sted i dag.

Urban City er et socialt arbejdsfællesskab for kreative iværksættere. Stedet er bygget op som en indendørs campingplads, hvor iværksætterne lejer sig ind i en campingvogn eller arbejdsstation. Der afholdes kulturelle arrangementer, events, markeder, strikkecaféer og meget mere.

Stedet rummer også den socialøkonomiske virksomhed Råt og Godt, der tager hånd om og hjælper socialt udsatte unge, der af den ene eller anden årsag har svært ved at komme i arbejde eller uddannelse..

De laver møbler og brugsgenstande af genbrugsmaterialer. Virkelig fede ting. De sælger også af genbrugsmaterialerne i deres materialebank – en slags genbrugs Silvan.

Jeg var der for at besøge Tone, som laver ‘bryster’. Midt i åbningstiden tog hun sig tid til at vise mit rundt på stedet.

Jeg skal helt sikkert forbi næste gang, der holdes marked på stedet og der er liv i alle campingvogne.

2 Comments

  • Karin

    Så spændende et sted. Gik lige på hjemmesiden straks efter jeg havde læst dine ord og nydt dine billeder. Og nu følger jeg Råt og Godt på fb, i håb om der bliver slået op når der kommer nogle events der kan friske mig til en udflugt mod nord.

    • Mette

      Det er så skønt et sted. På deres facebookside vil du også kunne følge de succeshistorier Christian skaber for de unge, når han får dem i arbejde eller uddannelse 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *