Venteæbler

Jeg ved ikke, om jeg skal glæde mig over, at der rent faktisk er udsigt til en aftale. Eller om jeg skal være træt af, at ventetiden er længere end hos lægen.

Nåmen noget af ventetiden kan vel bruges til at bage en kage. Med æbler. De er alt for gode til bare at lade ligge i haven. Fredag fik min niece en pose fuld. I går kogte jeg to kg. til æblemos, som i morgen skal fornøje munden hos mine kolleger i en gammeldags æblekage. I dag står den på  Eric’s mors norske æblekage – den er nem og smager tosset godt.

150 g smør
250 g sukker
piskes hvidt

3 æg blandes i et af gangen
200 g mel og
1 tsk. bagepulver blandes i til slut

3-5 æbler skrælles, snittes og trykkes ned i dejen.
Sukker og kanel drysses over.
170-180 gr. i ca. en time.

6 Comments

 • Mette L

  Ventede du forgæves?
  Min hjerne er lidt slidt i dag, så jeg måtte læse din første linje mange gange og komme tilbage til den, før jeg fattede, hvad der stod :/ Trænger til en øde ø og en hund, der vil ha’ mig med rundt om den 10 gange om dagen… Ingen wifi, ingen bærbar, ingen bøger, ingenting.

  • Mette

   Der er laaaang tid til den aftale. Det er præcis som ved lægen… der kan findes hul i kalenderen til mig engang i november. Jeg håber sørme, at jeg venter på noget godt 🙂

   Drømmen om at trække stikket genkender jeg sagtens. Og jeg praktiserer det også indimellem. Det er så dejligt og jeg kommer tilbage med fornyet energi.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *