Lørdag med plads til mig

Otte kilometer langs Nordmandshage i dejligt solskin var lige hvad mine batterier havde brug for.

Efter en periode med flere dramaer rundt omkring mig end jeg bryder mig om, trænger jeg til en weekend, hvor jeg kan rette blikket indad… jeg blev hægtet af for et stykke tid siden og skal lige have mig selv med igen.

Jeg ved hvor jeg skal søge hen, hvor udsigten rammer mig og smilet kommer helt af sig selv.

IMG_5361

4 Comments

 • Vibeke

  Jeg sad tidligere i dag og læste på din blog, og den ene af mine tvillingedrenge kom forbi og så billedet af Lillebror. Han kaldte straks på brormand, og dine indlæg er nu blevet gennemset af et par fireårige drenge, der bare gerne vil se den seje hund, som de siger. Jeg tror faktisk de var parate til at bytte med vores egen:-) Den virker i hvert fald på ingen måde skræmmende på dem:-)

  • Mette

   Han er på ingen måde skræmmende og er faktisk rigtig god til børn. Han ville helst sikkert elske et par 4 årige at spille bold med 🙂

 • Mette L

  Ham der ville jeg også godt ha’ en strand-date med 🙂
  Mette, pas på dig selv, og nyd de gode stunder…

  • Mette

   Han var nu ikke lige populær på hele turen… han har en svaghed for ådsler og vi er ikke helt enige om, hvad der er smart at indtage 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *