Peeping Jesus

Som jeg nævnte i indlægget om mine nye briller havde jeg bestilt et broderikit som lidt afveksling til strikketøjet.

Kittet er ankommet og jeg har kastet mig over nål og tråd. Det skal helst ende med at forestille en peeping Jesus med ordene ‘I saw that’.

Jeg er blevet medlem af en gruppe på Facebook – Embroidery without fucking flowers and bunnies! – som er administreret af Broderisten og den er noget for sig. I beskrivelsen står: Denne fabelagtige gruppe er for dig, som elsker BADASS broderi uden fucking egern i seler …og den slags!

Der er enkelte mænd imellem, men hovedparten af medlemmerne er kvinder. Kvinder i alle aldre. Fælles er selvfølgelig broderiet, men også en fandenivoldskhed, som viser sig i kommentarerne. Det er fandeme sjov læsning indimellem og når man ser medlemmernes profilbilleder kan man undre sig over, at det sprog og den tankegang kan gemme sig i sådan en ‘uskyldig’ udseende kvinde.

Gruppen må være kvindernes pedant til mændenes snak i omklædningsrummet eller det brune værtshus… ja ja, jeg holder mig heller ikke tilbage – indimellem er det forløsende at få lov at slippe den indre rejekælling løs 🙂

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *