Mr. Cool

Lillebror har været med på strøgtur i Aalborg midtby.

2015-04-03-12.09.39Han har ventet tålmodigt udenfor Only og Modström, spadseret mellem et hav af mennesker, mødt et enmandsorkester, busser og en gøende, galsindet terrier… alt tog han med kæmpe overskud og coolness.

Han vækker betydelig opsigt.

Langt mere end jeg sådan lige forventer. Jeg tænker ikke over han er stor eller særlig – men når jeg ser spejlbilledet af os i forretningsvinduerne, kan jeg da godt se, at han er stor og at vi er et spøjst par.

Næste gang iklæder jeg ham den bandana jeg fik af Nanna for år tilbage: ‘Min ejer er single’… det kan godt nok næsten ikke nå om hans hals, men det må da for pokker kunne lokke ‘nogen’ ud af busken!

I morgen går turen til Vesterhavet – det synes han helt sikkert også er cool.

6 Comments

 • Kirsten W

  Jo jo, den er god nok. Jeg læser med fra Seoul i Syd Korea. Før det fra Israel. Min mand er israeler og arbejder i udenrigsministeriet, så vi er jævnligt udstationerede rundt omkring i verden. Ind i mellem vender vi så en tur hjem i et par år.
  Har boet i Ankara, Oslo og Helsinki før vi drog herud i august 2015. Meget anderledes, meget svært at falde til.
  Så jeg nyder at læse blogge og holde kontakten med Danmark der igennem – udover kontakten med min familie som bor i Dk. Derudover er jeg helt syg med store hunde og gåture (løbeture…), min mor har heldigvis to Broholmere. Vi kan jo ikke have hund når vi skal flytte sådan rundt.
  Tak fordi du skriver ?

  • Mette

   Hvor spændende. Da jeg var ung boede/arbejde jeg selv et halvt års tid i Israel og har fortsat kontakter dernede.

   Jeg kunne godt forestille mig at Korea var meget anderledes. Du burde selv skrive – der må være mange historier tilknyttet sådan en tilværelse 🙂

 • Karin

  Der er en skrøne der hedder
  Ejer og hund ligner hinanden.
  Har jo aldrig mødt jer IRL, dog har jeg et billed der siger mig at i er et unikt par, med jeres meninger, mimik og sans for humor.
  God tur til havet.

  • Mette

   Vi passer helt sikkert sammen temperamentsmæssigt – måske også derfor jeg har meget meget svært ved at at se mig selv men en anden race end lige netop bordeauxen. Men kan jeg blive ved med at have kræfterne… den er jo pæle stærk 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *