Jeg skal passe på mig selv

Status på skulderen efter en alt for travl dag foran pc’en er ikke skide god. Jeg har ondt og jeg er alvorligt bange for, at det er selvforskyldt.

Jeg tænker, at jeg er nødt til at tage en snak med min chef og bede ham om at finde en, der kan aflaste mig en smule. Alternativt kunne det ende i en sygemelding og det er der helt sikkert ingen, der vinder ved.

Efter en herlig tur ved stranden med ro til både hoved og krop, har jeg rullet mig sammen på sofaen med varmepuden hængende på skulderen… og så kører jeg mindre hårdt på i morgen uagtet at det ikke flytter en skid i bunken.

Så lærte jeg også noget af det!

4 Comments

 • Karin

  Det gør mig ondt mht. din skulder kontra arbejde.
  Jeg ved du har alle hjælpemidler, som mousetrapper, skærmen stående i rette højde for synsvinkel etc. så er det bare hvordan slapper af i skuldrene, kroppen, når du arbejder intens.
  Husk pleasergenet skal gemmes væk, det der dit helbred der er vigtigst.

  • Lone Nielsen

   Hej Mette

   jeg døjer med en overanstrengt skulder og har før haft held med et produkt, der hedder “Back on track” det var deres håndledsbeskyttere. Her i dag har jeg købt en nakke/skuldervarmer og regner med stor succes 🙂

   Tjek det ud – det lyder lidt vanvittigt i beskrivelsen – men det virkede/virker for mig.

   mvh Lone

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *