Dagen før dagen

Min næreste ven er konstateret positiv med corona.

Normalt mener jeg, at vi ser hinanden alt for sjældent… nu er jeg ret glad for, at vi ikke har fundet tid til at mødes i december.

Indtil videre er det et meget mildt forløb, men vi er i kontakt flere gange dagligt, hvis der skulle ske en forværing.

Til morgen var den kun lidt over 6 da jeg fik den første melding: alt vel… en enkelt dag med feber, hovedpine og ellers ingenting (og det er endda en mand ;-)).

På det tidspunkt gik jeg ude i Bilka.

Det lyder tosset, men de sidste ting skulle i hus til julefrokosten og på det tidspunkt af dagen bliver man ikke nær kontakt til nogen som helst.

Det var mest kun personale, der var tilstede og i færd med at fylde hylderne til hvad der sikkert bliver det helt store rykind i løbet af dagen. Det slap jeg for.

Hundenes ‘morgentur’ blev af samme grund lagt en smule senere end den plejer. Jeg tænker de var fint tilfredse for der var ikke det mindste liv i kurven før jeg kom hjem.

Dagen igennem skal de sidste juleforberedelser klares. Jeg har pudset farmors sølvtøj, glassene er vasket op, dug og servietter ligger klar til at bliver strøget. Jeg mangler bare at grave nogle ekstra stole frem fra skuret.

Der skal også være tid til at lave ingenting, til en lur og til at strikke det sidste ærme på den lille trøje, der er på pindene.

Glædelig lillejuleaften.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *