Mandag morgen

Mig: Jeg er i sorg i dag. Gunvald Larsson døde i mit tv i aftes.

Mine kolleger: Hvem er det?

Ikke engang da jeg nævnte Beck og Sjöwall & Wahlö ringede en klokke. Det eneste de har i hovedet er computerspil og det, der foregår på deres mobiler.

Magen til ignoranter 😉

7 Comments

 • Karin Abildhauge

  Jeg har ikke kanalen med Beck pt. Jeg streamer, og ja, er lidt nærig. RIP Gunvald. Havde det som Helle med ham den rødhårede, det fungerede heller ikke for mig. Ved dog ikke hvor langt bagud jeg er, tror ikke jeg har set de afsnit efter den rødhårede.
  Jeg har heller ikke set Game of Thrones. Mine børn er dybt rystede over jeg ikke har givet mig den tid til at se den, men der er jo så meget andet, og sidde ved mit tv 24/7. Det gør jeg ikke. Måske kommer det engang.

  • Mette

   Jeg har heller ikke set Game of Thrones og kommer heller ikke til det 🙂

   Lysten til at se Beck forsvandt med Gunvalds død. Det er slet ikke sikkert at de nyere er ringere og måske ser jeg dem en dag.

 • Helle

  Den rødhårede nordmand fik ingen chancer hos mig, ham kunne jeg ikke lide. Men heldigvis forsvinder han igen. Men der er nogle afsnit med ham som jeg har sprunget over.

 • Helle

  Sikke ufølsomme kolleger. Ingen Beck uden Gunvald, sådanhavde jeg det ihvertfald da han døde,meeeen når det så er sagt, så er de sidste 3-4 nyeste afsnit af Beck bestemt seværdige, også uden Gunvald.

  • Mette

   Nå men så bør jeg vel give ham den rødhårede nordmand en chance 🙂
   Ham kendte min kolleger til gengæld godt… han er vist med i Game of Thrones (som jeg IKKE har set). Vi er bare meget forskellige og jeg vil tro det meste beror på aldersforskellen – i hvert fald når samtalen falder på film og tv-serier.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *