En ommer

For godt en måned siden var jeg hos Profiloptik for at bestille nye briller, som erstatning for de mistede. De var til afhentning efter 14 dage og allerede ved afhentning synes jeg, at der var noget galt.

I går holdt jeg endnu en fredagsfridag og aflagde Profiloptik et besøg. Det var samme optiker og han fandt flere fejl på både glas og montering af glas, så han kunne sagtens forstå, at de slet ikke fungerede for mig.

Jeg havde gået helt uden briller en periode og jeg tænkte, at jeg bare lige skulle vænne mig til dem.

Efter en uge var det stadig som om styrken var helt forkert.

Det er simpelthen en ommer og nu er der bestilt nye glas og så vil han gerne selv stå for både montering og udlevering.

Heldigt, at jeg har mine skærmbilleder ellers havde jeg hverken kunne strikke eller læse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *