Fredagsfri

Nyt hår og nye briller stod der på dagens fredagsfridag.

Sidst garnet blev trimmet stod der september i kalenderen. I dag var det tid igen. Der er nok røget tiltrængte 8-10 cm og er alligevel stadig skulderlangt.

Desværre har jeg mistet mine næsten nye og meget dyre briller, og jeg måtte derfor igen omkring Profiloptik. Jeg medbragte et tidligere brugt Lindbergstel, som jeg håbede de kunne sætte nye glas i for i det mindste at spare de 4000-4700 sådan en smule metal koster.

Min fornemmelse var, at de selvfølgelig helst ville sælge mig helt nye briller, men da de hørte min historie kunne der sagtens sættes nye glas i. Glas i en anden facon så det føles som nye briller.

Jeg er glad.

Det er sjældent jeg kommer inde i Aalborg og der er altid sket noget nyt. Oplevelsen denne gang var bestemt ikke af den positive slags.

Jeg parkerer altid omkring Løkkegade – en lille smule uden for centrum og alligevel i super fin gå afstand til midtbyen. Ikke langt derfra begynder gågaden.

Jeg var noget rystet over at se hvor meget de sidste års krise har betydet for forretningerne. Der er tomme forretningslokaler over alt. Billederne er fra det lille stykke af gågaden, der hedder Nørregade. Hveranden butik er lukket og lokalerne står tomme. Frisør Hanne kunne fortælle, at det ser sådan ud i det meste af byen. Det er en trist udvikling.

2 Comments

  • Karin

    Dejligt at få spidserne (8-10 cm) klippet af. Bliver du også tyndes, det ved jeg mange har behov for?

    Jeg har altid været godt tilfreds med den service min profiloptik yder, kan så læse du har fået en fin service hos din. Det glæder mig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *