Uge 39 kort

 • Bob har igen været i ‘dårlig mave’ behandling og indtil videre går det rigtig godt
 • Faldt for en fed sweater fra Samsøe Samsøe hos Bahne, men blev nærig. Da jeg kom hjem bestilte jeg den på nettet. Så meget for den beslutsomhed
 • Garnet er blevet trimmet
 • Min Mac er retur fra rep. med nyt tastatur. Nu skal jeg ha’ ryddet op på den lånte, så jeg på mandag kan skrive ubesværet og med m e l l e m r u m
 • Jobbet dræner mig for energi i øjeblikket. Beslutninger tages på flere planer og de relevante personer informeres ikke. Jeg bliver så træt
 • En relation i privatsfæren dræner mig også for energi. Jeg orker det bare ikke nu, hvor der er så meget andet jeg skal forholde mig til og hvor venskaber skulle støtte og ikke fylde negativt
 • Jeg blev færdig med at læse Krasniks ‘Fucking Jøde’ og er nu gået i gang med en krimi, som jeg blot kan lade mig underholde af
 • Mine forældres hus er solgt. På 14 dage og inden det overhovedet nåede avisen

One Comment

 • Karin

  Mange skønne detaljer fra den forgangne uge. Mac med et tastatur der fungere, BobD med bedring i maven, en lækker sweater, en bog læst færdig og en anden lå klar på hylden. Og ikke mindst et hus er solgt uden annoncering. Fantastisk.
  Håber ovenstående kan give lidt af den manglende energi tilbage til de 2 punkter hvor du virkelig bliver drænet, krydser fingre for der kommer lidt solskin ned til dig, til dine dejlige traveture langs havet, så du kan få en ekstra opladning.
  God søndag

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *