Det var så den jul

Solveig tog sin første juleaften i stiv arm.

Vågen og opmærksom på det meste omkring hende. Der var selvfølgelig mange gaver med hendes navn på… både sjove og praktiske.

Onsdag før jul fik jeg konstateret en slem omgang bronkitis og jeg havde håbet, at det ville være ovre inden jul.

Det var det så ikke.

Jeg var slet ikke frisk da vi nåede juleaften, men klarede mig gennem.

Nu to dage efter har jeg det bedre, men er fortsat ikke helt frisk.

I dag har jeg haft hele familien til julefrokost og klarede mig også gennem denne dag med de unge menneskers kæmpe hjælp med både mad, borddækning og oprydning.


De næste dage har jeg fri og skal bruge tiden på at blive rigtig rask, strikke, hygge med hundene – og så har ‘vi’ de absolut sidste to opgaver, der skal afleveres 2. januar inden ham P.H.Thomsen kan kalde sig Cand.mag. i anvendt filosofi med speciale i organisationskultur.

Det har taget sin tid at nå hertil, men der har været helt særlige omstændigheder, der har gjort at det har trukket ud – og når en ‘gammel’ mand/murer kaster sig ud i sådan et projekt, så tager ting den tid, ting tager – jeg synes stadig, at det er p**** sejt.

Jeg har været med hele vejen. Læst korrektur, designet figurer og lavet layout på samtlige afleveringer. Vi talte i telefon den anden dag og det kom bag på mig, hvor meget hjælp, det har været for ham. Jeg tror, at jeg herefter vil kaldes Master of fine layout 🙂

4 Comments

 • Catarina

  Aii for filan da Mette – nu må du virkelig passe på dig selv og se at komme til hægterne. Fortsat god bedring og nyd dagene inden arbejdet igen kalder.
  Hvor er Solveig da bare lækker og så nuttetmed gevir og det hele. Hun ser så dejlig veltilpads ud. 🙂

 • Karin

  Så sød en hagesmæk Astrid der har fundet, og det sammen med gevir så er stemningen sat.
  Godt du klarede dig gennem de hektiske dage, trods helbredet ikke var med.
  God bedring til dig.

  • Mette

   Jeg ved ikke helt hvem Astrid er, men du har ret hagesmækken er sød 😉 Imponerende hvor meget sådan en lille unge kan savle.

   Jeg synes det bliver bedre dag for dag, men jeg hoster stadig en del – om et par dage er de første to uger gået så mon ikke snart det er ovre. Jeg håber det.

   • Karin

    😉 mente Solveig. Modtog en besked fra min kusine Astrid samtidig med jeg skrev en kommentar her, det forstyrede mit skriv. Beklager. Håber det kan tilgives 🙏🏻❤️

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *