Prognosen siger

Klokken var ikke mere en 4:35 da Bob begyndte at pibe og røre uroligt på sig. Jeg kunne vende det døve øre til, men jeg kender ham godt nok til at vide, at det er fordi han ikke kan klemme ballerne sammen længere. Han strøg da også forbi mig og ind til døren ud til gården da jeg kom nedenunder.

Det kunne ikke rigtig svare sig at gå i seng igen for bare 3 kvarter, så jeg var tidligt i gang med morgenrutinerne og tidligt på job.

I morgen varsler DMI snestorm eller noget der ligner, og jeg har valgt at bruge dagen på hjemmekontoret. For alle tilfældes skyld.

Sidste år på denne tid blev vi på en enkelt nat begravet i sne og Nordjylland lukkede ned for en stund. Som i helt ned. Kunder og ansatte måtte overnatte i IKEA, busserne kørte ikke og der var kaos alle steder.

Det skulle helst ikke blive så slemt – på fredag drager vi en tur til Sverige og skal være i Frederikshavn allerede kl. 7. Det er ikke en fed tur, hvis vejene op langs kysten ikke er farbare.

Lad os se – det er før set, at DMI har raslet med sablerne og det så er blevet en storm i et glas vand.

2 Comments

  • Catarina

    Jeg håber virkelig at vi får lige så meget snet nu i nat – elsker den måde verdene bliver lyst op på og den stilhed sådan en omgang se giver. 😀
    Håber ikke sneen drikker jeres sverige tur, så send den bare syd over 🙂

    • Mette

      Da jeg stod op til morgen var det først lige begyndt at sne og det har så sneet hele formiddagen, men ikke noget der har bragt kaos med sig. Og nu skinner solen fra en blå himmel. Hvis ikke der kommer mere, så er vejene ryddet til fredag morgen 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *