Et lille drys sne eller noget

Jeg var så kæk i går at ønske mig et lille bitte drys sne… og se så hvad der skete!

Nordjylland blev begravet i sne, trafikken endte i et kæmpe kaos, kunder og ansatte måtte overnatte i Ikea og selv sidder jeg endnu engang på hjemmekontoret fordi jeg ikke magter at grave bilen ud af skolens p-plads.

Indrømmet – jeg er heller ikke skide vild med at køre i sne og slet ikke i en lånt bil, så da min makker på kontoret i dag aflyste sin tur til vores Aarhus afdeling åndede jeg lettet op – han tager kontortjansen alene endnu engang.

I morgen VIL jeg afsted. Der skal jo også pyntes til jul på kontoret… man har vel sine prioriteringer i orden 🙂

Der er julefrokost i firmaet i morgen. Man har fastholdt at holde festen på den betingelse, at alle deltagere viser coronapas ved indgangen. Jeg deltager ikke. Oprindeligt skulle jeg havde været hundepasser, men også det er aflyst pga. corona.

Firmaet har under hele pandemien valgt at rette sig efter de retningslinjer, som er udstukket af sundhedsstyrelsen. Vi er en privatvirksomhed, men alligevel lægger man sig denne gang op ad retningslinjerne for statslige arbejdsplader – medarbejderne skal have et gyldigt coronapas for at møde ind på kontoret. Jeg er klar over, at man godt kan blive smittet alligevel, men forstiller mig alligvel at risikoen er minimeret.

PS: både min Podens testresultater var negative.

One Comment

  • Mette L

    Godt du blev hjemme. De har sikkert fået ryddet op til i morgen, så du kan komme afsted.
    Vi har lige – som statslig institution – indført ugentlig coronapas-fremvisning til nærmeste leder. Og til julefrokosten i morgen, som jeg heller ikke deltager i. Jeg bryder mig ikke om at samles med 100 mennesker i løssluppen julestemning på lidt for lidt plads lige for tiden. Og jeg vil hellere til den konference, der (endnu) ikke er aflyst, på tirsdag, uden at bekymre mig om, om jeg har noget med hjem fra julefrokosten fredag.
    God hjemmearbejdsdag 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *