Hjemmearbejdsdag

Mig: jeg har taget nattøj på – og det kommer jeg ikke ud af før mandag morgen.
Han: eller før der er verdensfred eller alle hvaler er sikret overlevelse
Mig: det er dejligt at finde forståelse for sagen

ALTING er meget besværligt når den ene skulder smerter ved enhver bevægelse. Efter første blokade ér det blevet bedre, men jeg har fortsat problemer med helt almindelige dagligdags gøremål. Mit morgenritual, særligt hårvask og påklædning, tager latterlig lang tid.

I dag har jeg af samme årsag valgt at tage den fra hjemmekontoret. Det letter gevaldigt, når det eneste jeg behøver for at gå på arbejde er at tænde pc’en og logge mig på firmaets netværk.

Også Bob synes det er alletiders. Glæden viser sig hver gang jeg går nedenunder for at hente kaffe, tisse eller… så står han og vrikker henrykt med sin lille halestump, som har jeg været væk i evigheder.

Fik jeg sagt, at han vist ikke er særligt skarp.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *