39% opklaret

Jeg kunne ikke modstå fristelsen til at kontakte TV2 for at høre, hvad der lå bag tallet om de 39 procent af os der kan strikke og her er så svaret:

Tak for din mail og jeres interesse i statistikken. Tallet stammer fra en repræsentativ YouGov-undersøgelse, hvor 39 procent af alle danskere svarer, at de kan strikke. Som bonusoplysning kan jeg bekræfte jer i, at der ifølge undersøgelsen er væsentligt flere kvinder som kan strikke end mænd.

Håber svaret kan bruges til jeres opklaring og god weekend.

Kh
KASPER ADSBØLL
Senior brand manager TV 2
TV 2 Kommunikation og Marketing

Så blev jeg/vi lidt klogere.

Mens jeg ventede på svaret er de strikkede bukser også blevet færdige.

De udgjorde en pause i den trøje jeg har gang i til mig selv og som jeg har måttet trævle op et par gange. Jeg har ikke kunnet få hulmønstret til at passe, men efter pausen har jeg mod på at prøve igen.

One Comment

  • Mette L

    Stærkt, Mette. Men han får ikke point for, ikke lige at smide de faktiske procenter for mænd og kvinder ind i svaret 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *