Niogtredive

“39% af os kan strikke” – sådan står der af og til på TV2 mellem udsendelserne. Dækker det mon hele befolkningen… så er det jo ret mange!

Jeg er én af dem og udvider heletiden mine skills. F.eks. har jeg netop strikket en kant ned på et par små lune bukser til Solveig.

STRIKKET

Lige.

Og pænt.

Garnet er en tråd Sandnes Sunday fra lageret og en tråd Midnatssol fra CaMaRose købt i vores nye lokale garnbiks Kreativiteket.

Jeg ‘behovsstrikker’ som Liselotte kalder det og lige nu er efterspørgslen på strikkede bukser så stor, at jeg ikke kan følge med.

Mens jeg har strikket har jeg set de to første afsnit af ‘Felthausen og Bagger taber masken‘ på DRTV. Et par herlige no-bullshit kvinder, der strikker sig rundt i Norden og ser på lokale strikketraditioner. De er sikkert ikke for alle, men jeg synes de er skønne.

2 Comments

  • Mette L

    Vi undrede os også her over de 39%, og talnørder, som vi er, så begyndte min mand at regne på det. Vores datter var hjemme, og de to blev hurtigt enige om, at de ikke kunne strikke, så i vores stue var det “33% af os kan strikke”. Men hvis vi antager, at det ikke er ret mange mænd, der kan strikke, så skal andelen af kvinder, der kan strikke være ret høj. Men hvor høj tror vi egentligt, den er?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *