Ferie ferie ferie

I min sommerferie fyldte det rigtig meget, at mine to piger var indlagt på neonatalafdelingen på Aalborg Sygehus. Sådan må det være og så sættes ens egne behov på pause.

Jeg tager lidt revanche den næste uge, hvor jeg holder en ekstra uges sommerferie.

Planerne er ikke mange – kun et MEGET tiltrængt besøg hos frisøren er i kalenderen. Resten står pivåbent dog med noget praktisk hjælp, kagebagning og saftkogning til næste lørdag, hvor der er inviteret til navngivningsfest henne i nr. 31.

Solveig skulle have været døbt på helt traditionel vis i kirken, men ønskerne til en dato passede ikke med præstens kalender, så nu bliver der i stedet holdt ‘borgerlig’ dåb i haven. Med blomster og glimmer i dåbsvandet… selvfølgelig, vil de der kender Nanna sige 🙂

. . .

Jeg er pænt tilfreds med den allerførste fridag, som begyndte med afhentning af en tæpperenser i XL-Byg – og mine arvede mereellermindre ægte tæpper der i dag fået en tiltrængt rens.

Ude i gården har en pallelignende ting fungeret som låge ud til det område, der også er indgang for ejendomsmægleren ved siden af. Den har været træls og bøvlet. Væltet i vinden og tung at flytte på når jeg har haft brug for at gå den vej ud. I XL-Byg købte jeg et par hængsler og den er nu monteret på hegnet og kan åbnes som en rigtig låge. Kønt er det ikke, men det fungerer og det er hovedsagen.

På et tidpunkt havde jeg kontakt til en tømrer, der skulle lave en rigtig låge, men så modtog jeg den trussel om nedrivning af huset i marts 2021 og det har gjort, at jeg ikke har ønsket at ofre mange kroner på stedet. Den nedrivning har vi i øvrigt ikke hørt mere til.

Tjek ved første feriedag… nu venter den gode mad, sofaen og strikketøjet 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *