Det er mig…

– da jeg sidste år troede, at jeg skulle skifte bank.

De ville simpelthen ikke have mig som kunde, fordi jeg hverken har gæld eller stor formue 😳

Hvis jeg ville låne min. kr. 100.000, så var der ingen ko på isen. Det er meget mærkeligt.

2 Comments

  • Brian Nilsson

    Jeg var også til samtale i banken for ca. 8 år siden, hvor der blev stillet spørgsmål til jeg ingen lån eller glæd havde! De var meget villige til at give mig et billån eller andet jeg ønskede mig (jeg arbejder 5 minutter fra hvor jeg bor, så mit bil-behov er meget lille)! 😉 Har ikke været til møde siden! 😀

    Tror bare mange banker skal være glade for det et lovkrav at havde en nemkonto, tror ellers mange ville finde andre alternativer. :o)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *