RAUH

Jeg er altid på udkig efter nye, gode og naturlige tyggeben til hundene. Helst nogen, som ikke forsvinder på 5 minutter.

Politistave af oksehud er indtil videre det vi har haft mest succes med. Jeg har også prøvet ‘gevirer’, men de er meget hårde, så dem gider de ikke.

I dag kom der pakke til hundene med tyggeben af elghuder, som skulle være både holdbare og velsmagende.

Det sidste kan jeg ikke svare på, men jeg kan konstatere, at elge må være meget tykhudede for selvom de har været i gang i nogle timer er der kun blødgjort en cm i hver ende.

Selvom billedet måske antyder noget andet så HAR de altså fået hver deres, men som altid er det den anden har laaangt mere interessant.

Jeg valgte str. medium til mine to.

Rauh Wild Line Moose er et eksklusivt tyggeben, der er lavet af 100 procent ægte nordisk elgskind. Det er verdens eneste elgtyggeben uden allergener, der er egnet til hunde med allergier. Der er ikke anvendt kunstige tilsætningsstoffer og kemikalier under fremstilling.
Elgen (Alces alces) er et naturligt vildt dyr, der lever i de finske og svenske skove og deres kost er upåvirket af mennesker. Vilde dyr indeholder flere og mere nuancerede næringsstoffer end de tamdyr der hurtigt opfodres i landbruget.
Tyggebenene er meget holdbare – og lækre. De er fremstillet af hele elghuder, herunder det øverste lag af skindet, der er den dyreste, men også den bedste del. Det er den hud, der giver elgbenet sit unikke udseende og sin lange fremragende tyggemodstand.

Bakteriologisk ren. Testet og sikker. Fjerner plak og forhindrer tandkødsbetændelse. Et velsmagende tyggeben og lang tidsfordriv for hunde. Let, lavt kalorieindhold.

(ikke sponsoreret)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *