Overvejelser

Jeg har længe gået og tumlet med tanken om at udskifte eller i hvert fald supplere mit nuværende fotogrej med et systemkamera, som er lidt lettere at have med sig altid, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kvalitets systemkameraer er pænt dyre, så jeg har været vidt omkring i min søgen efter det rigtige, læst et hav af anmeldelser og set lige så mange youtube videoer.

Jeg tror, at jeg er landet på Fuji XT-2 og skal man tro diverse anmeldelser, så har det en kvalitet, der gør, at det godt kunne ende med et senere salg af mit noget tungere Canon grej.

Jeg overvejer lige lidt mere…

9 Comments

 • Per Teilmann

  Jeg har et Fuji XT-1, som et glimrende og noget lettere alternativ til mit Nikon D7100. Men erstatte det lidt tungere udstyr kommer ikke på tale foreløbig 🙂

  • Mette

   Jeg starter bestemt heller ikke ud med at sælge min Canon grej – men kommer det til at ligge ubenyttet i en skuffe så gør jeg 🙂

  • Mette

   Jeg synes godt, at jeg kan huske at både du og Catarina skiftede på et tidspunkt, men at det også var til Fuji mindes jeg ikke 🙂

 • Susanne

  Jeg investerede i et Sony A6000, netop af samme grund. Men skal jeg have optikker til det i samme kvalitet, som jeg har til mit Canon, er vi ude i mange tusind kroner – igen. 🙂 Det er skruen uden ende, med det fotogrej 😉
  Så jeg “nøjes” med de to nogenlunde optikker jeg har til det.

  • Susanne

   Og så skal man hellere ikke glemme, at gode optikker er noget tungere, så man skal regne på vægten, det er måske ikke så meget lettere, end dit nuværende kamera.

   • Mette

    Jeg bruger mest mit 50mm på Canon, som reducerer vægtene del og jeg regner med at købe 35mm, som start objektiv til Fuji’en og måske på sigt et enkelt mere. Men du har helt ret – det er en møg dyr hobby.

 • Trine

  min datter supplerede forrige år hendes tunge Canon grej med Fuji XT-10 og hun er meget tilfreds! 90% af tiden tager hun det kamera i stedet for det store og det tager fantastiske billeder!

  • Mette

   Det lyder som det der godt kunne ske her også. Dækker det mit behov så kunne jeg godt forestille mig at Canon grejet ryger til salg. Men nu må vi se.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *