Det er ikke mig

I december 2020 strikkede jeg Chunky Dahlia af Lene Holme Samsøe og har siden mit opslag herinde måtte yde en del support på opskriften – både i kommentarsporet og via min kontaktformular.

Flere har åbenbart troet, at det var mit design 😂

Jeg har nu lukket for kommentarer og i indlægget henvist til leknit, som har designet og skrevet opskriften.

Den opskrift voldte ikke mig problemer, men det er der andre, der gør.

Nogle opskrifter er bare helt unødigt kompliceret beskrevet.

Pt. er jeg i gang med en lille Solveig trøje og den er jeg begyndt forfra på tre gange fordi jeg ikke forstod beskrivelsen. Hulmønstret er ganske enkelt og jeg troede, at NU havde jeg styr på det. Alligvel lykkedes mig igen at lave en fejl i en af ‘blomsterne’. Det er der ikke en kat, der lægger mærke til, så jeg trævler ikke op for 4. gang.

Mit garn-købe-stop holder endnu og siden 6. februar er garnlageret reduceret med 8 hele nøgler.

Det er strikket endnu en Anker Cardigan My size – den 4. af slagsen. Denne gang i en lys meleret lilla. En helt ny farve i min garderobe, men jeg har et par småblomstrede kjoler, som vil passe så smukt under… og så har jeg set, at lilla bliver en af forårets farver.

Jeg er glad for modellen med ribbærestykket. Den sidder pænt og så er den strikkes i den slidstærke Rauma Finull, som jeg er ret vild med.

Når der engang åbnes for tilgangen til garnlageret, skal der en peacock cardigan på pindene til mig selv. I Sandnes Sunday og KFO silkmohair. Det er længe siden, at jeg har strikket noget med mohair til mig selv. Jeg drømmer lidt om at strikke i samme farve, som den lille cardigan jeg strikkede til Solveig… lys chinos grøn og fenniklefrø.

Opskriften er ikke til salg endnu. Heldigvis. Så bliver jeg ikke fristet over evne.

4 Comments

 • Louise Maj

  Jeg faldt selv over dine kommentarer om hvordan man skulle begynde Dahlia opskriften, og den hjalp mig rigtig meget, så jeg er glad for at du i sin tid lavede dit skriv. Når det så er sagt, kan jeg godt forstå det blir noget af et ekstra arbejde at skulle svare på alle de spørgsmål 🙂

  Og ellers dejligt med en side der byder på lidt af hvert fra hverdagen krydret med dejlig strik.

  • Mette

   Jeg hjælper meget gerne, hvis jeg kan – det er bare svært at yde support på noget, som jeg har strikket for snart længe siden. Da jeg havde den i frisk erindring gik det nemmere 🙂

 • Dorte

  Sikke smukke ting du får strikket og så flittig du er😊
  Nyder at læse d8ne opslag og er lige forbi dagligt for at se om der er nyt.

  • Mette

   Hænderne har aldrig fri og jeg har en permanent rød streg henover pegefingeren hvor garnet glider 🙂

   Jeg måtte forresten trævle op for 4. gang på den lille brune trøje til Solveig… én fejl kan jeg se gennem fingre med, men da jeg opdagede den tredie så var det en ommer 😒

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *