Jeg er en dinosuar

Firmaet har 50 års jubilæum i år. Selv har jeg 41 års jubilæum i morgen.

Jeg blev spurgt, om jeg ville deltage i et interview i forbindelse med 50 års jubilæet. Live og på engelsk. Taget med bukserne nede fik jeg sagt ja, men fik senere kolde fødder og en anden dinosaur overtog min plads.

I går blev jeg så i stedet blevet interviewet til en artikel, der vist både skal køre på Linkedin og på vores intranet.

Det var en ung studentermedhjælper, der foretog interviewet og jeg er lidt bange for, at hun skal have fat i ordbogen over gamle danske edb-udtryk for at få noget mening ud af mine fortællinger 🙂

Billeder fra mine første medarbejderkort – 1981 og 1989 😁

Havde nogen spurgt den 18 årige Mette om hun troede hun 41 år efter stadig var i firmaet have svaret helt sikkert været NEJ.

Men tiden gik og jeg gik med. Fik nye jobs, nye udfordringer, nye kolleger, nye lokationer og nu er der så gået 41 år… det lyder støvet og jeg kan sagtens forstå, hvis du ser mig sådan. Det er bare ikke sådan jeg ser mig selv eller mit arbejdsliv.

I perioder har det været sværere end andre at finde arbejdsglæden – særligt når vandrørende har lydt med rygter om fyringsrunder, men ellers har jeg været glad for at gå på arbejde og bliver fortsat udfordret i de opgaver, der lander på mit bord, så jeg tager et år mere…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *