Jubilæum

Det er ikke kun Dronningen, der i år har 50 års jubilæum – verdensfirmaet har også.

Efter nogle indledende øvelser blev firmaet officielt stiftet den 27. januar 1972 af danske kommuner og regioner.

Jeg har meget snart været ansat i 41 år og deltog dermed også i fejringen af 10 års jubilæet.

Det er jo helt crazy at tænke på.

Billedet er fra et firmablad, som udkom hver måned i en årrække. Det er mig, der svinger de store magnetbånd – året er 1984. Magnetbåndene indholdt svimlende 160Mb data – data indberetninger fra kommuner og regioner.

Jeg var den ene af tre piger, der blev ansat som et eksperiment i maskinstuen (nogle vil sikkert hævde, at min ansættelse fortsat er et eksperiment ;-)).

Det var en ren mandeverden og det ville man gerne bløde lidt op på ved at ansætte en pige på hvert af de tre skiftehold. Til at begynde med var det nogle meget korte kontrakter vi fik, men jeg endte med at være ansat i det job i 11 år før jeg søgte og fik job andet sted i firmaet.

Det er et stort firma og jeg har gennem årene haft flere og meget forkelligeartede jobs. Hvis ikke det var fordi, at jeg havde alderen mod mig, tog jeg gerne 60 års jubilæet med også.

3 Comments

  • Mette L

    Det er sjovt, som man bare kan se, at det er dig på billedet. Jeg havde spottet det, før jeg læste det i teksten. Måske også lidt fordi jeg også så sådan ud i 80’erne 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *