Lemming effekten

De hørte åbenbart ikke hvad damen sagde i aftes, alle dem der styrtede i Bilka, Rema100 og andre forretninger med længe åbent. Jeg har set scener på nettet hvor folk flår toiletpapir og andre varer ned af hynderne.

Hvad sker der for folk?

Diaré er ikke en del af symptomerne, så hvorfor er toilet papir pludselig så vigtigt?

Der blev jo netop sagt, at der ikke er vare mangel.

Det var godt at komme hjem og se, at Halsboerne ikke er gået i selvsving. Der er ingen tomme hylder og folk går roligt rundt i Menu.

Ikke dermed sagt, at Covid-19 ikke påvirker mig, for det gør den. Alle i firmaet, der har mulighed for det, er sendt hjem for at arbejde og på vejen hjem i eftermiddag blev jeg ringet op af Poden som er sendt hjem i karantæne i 14 dage. Noget med en nær kollega hvis mand…

Vi har også været tæt sammen, så på den måde er det helt sikkert fint, at også jeg er på hjemmekontoret de næste 2 uger.

Mit lager af garn og hundemad er suppleret op. Til mig selv regner jeg med at kunne købe mad som normalt. Hvis ikke, kan jeg nemt klare en mindre hungersnød. Nemt.

(billedet er lånt hos nationalgeographic.com)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *