Endnu et år er gået

I dag er jeg gået ind i mit sidste år i 50’erne.

Jeg kan sagtens se, at jeg er blevet ældre, men holder jeg mig væk fra husets spejle er jeg helt den samme som for 40 år siden.

Eller næsten… for kroppen er blevet slidt.

Og tung.

Jeg blev fejret både lørdag og søndag – det er helt royalt – med besøg af min søde familie og fik nogle rigtig dejlige gaver; tallerkener, Knitting for Olive strikkebog, dejskraber, vægbillede og lækre hjemmelavede ting til at fornøje munden med.

På facebook, Instagram, mail, sms og linkedin er der dagen igennem kommet hilsner, som hver og en er læst med glæde.

Det er slet ikke så ringe at have fødselsdag selvom det er på en kedelig og grå december dag.

Udover at have fødselsdag blev det også en dag, hvor jeg fik en tid til min 3. Covid-19 vaccination og hvor Støjberg fik sin dom i Rigsretten.

4 Comments

  • Mette L

    Tillykke 🙂 både med den fine alder og tiden til 3. stik. Som du nok har set, så var jeg lidt proaktiv ift. at få det stik i hus. Jeg har endnu ikke fået indkaldelsen, men jeg kunne bestille tid i fredags, og fik stikket 3½ time efter. Men muligvis er det et storby-fænomen. Det virker ikke helt som om resten af landet er gearet til samme vaccinations-hastighed.

    • Mette

      Tak Mette L. 🙂 Jeg tror vi er en smule langsommere i optrækket i Nordjylland, men jeg ved at også her oppe er der pop-up vaccinationssteder, hvor man kan komme til uden at bestille tid. Jeg gider bare ikke bruge flere timer i kø, så jeg venter på det bliver min tur 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *