Pinsestart

Pinsen er indledt med havearbejde. Det bliver hindbær, høstanemoner, stjerneskærm og ramsløg, der kommer til at fylde den tomme plads bagerst i haven.

Der er plantet, vandet og krydses nu fingre for, at planterne vokser og spreder sig og bedet bliver smukt.

Her kunne jeg godt supplere med en længere historie om indkøb af alt for mange ramsløg og en sur gimpe hos planteskolen, som ikke ville tage de overskydende planter retur. Men jeg vil nøjes med at fortælle, at jeg trods modvilligheden endte med at få en tilgodeseddel og at jeg, når den er brugt senere på sommeren, agter at lægge min handel et andet sted fremover.

Ellers er pinsen fyldt ud med fotografering og selskabelighed.

I morgen løber årets karneval af stablen og som altid, vil jeg være at finde midt på Limfjordsbroen i ført kamera – så husk at smile, hvis du ser mig 🙂

Og ha’ så en god pinse!

One Comment

  • Catarina

    Hold nu op hvor har du fået lavet meget – jeg er sikker på at bedet bliver pisseflot når det først er groet lidt til. 😀
    Det lyder til at du får en skøn pinse og de lover jo super smukt vejr i morgen, så dine billeder bliver sikker lige så skønne og farvestrålende som de andre år, jeg glæder mig allerede til at se dem 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *