Julesind

Et ‘lettere’ forsinket jubilæumsgavekort fra HK klubben er nu omsat til en gave til et barn, som ikke er så priviligeret som andre børn i dette land.

Indkøbscentret Friis i Aalborg har opstillet et ønsketræ pyntet med julekort fra 350 håbefulde børn.

Det kan være børn, som bor på lokale børnehjem, asylcentre eller er i en familie, hvor midlerne er små.

Man tager et kort fra træet og køber/laver en gave, der passer til barnets alder, køn og evt. interesse, afleverer den sammen med julekortet i en af forretningerne i Friis, som så sørger for at bringe gaven videre.

Jeg har det, jeg skal bruge og på denne måde har min gave måske gjort en forskel for et barn, hvor det ikke er en selvfølge, at julen er en glædelig tid, og hvor man ikke nødvendigvis kan se frem til de gode juletraditioner og gaver, som julen normalt er forbundet med.

Jeg overvejede at give gavekortet videre, men jeg tænkte at et barn nok hellere ville have en rigtig gave og så fik jeg også lejlighed til at besøge Sallings legetøjsafdeling. Der har jeg ikke været i mange år.

Det blev Lego til en knægt med en kærlig julehilsen fra mig.

2 Comments

  • Mette L

    Det var dog en fantastisk god idé, at man selv kan købe gaven, men ikke skal stå og aflevere den til barnet. Tak, Mette, for at tænke på de børn <3

    • Mette

      Der er mange tiltag for at hjælpe trængte og børn her i julen. Det her er en af de bedre, hvor der ikke går penge til administration. Da jeg afleverede gaven fik jeg at vide, at de første 350 kort hurtigt var væk og at de derfor havde fået flere. Ingen bliver skuffet – Friis sponsorer gaver til de der er tilbage.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *